laurdag 26. mars 2011

Pausehelg

Litt veldig masse hekling ein kveld har ført til ein litt vond høgre arm.... Eg syns ikkje det er så stas å ha ein murrande senabetennelse på vei, sånne problemer har eg ikkje lyst til å få! Det er vel kanskje ikkje akkurat verdas undergang, men utrulig kjedelig å ikkje kunna hekla og strikka. :) 

Så i helgå har eg litt håndarbeidspause. Sjølvsagt ingenting eg har meir lyst til å gjera, sånn er det jo alltid. Det ein ikkje kan gjera er det ein har aller mest lyst til å gjera.... Tipper det er fleire som kjenner seg igjen? :) Også eg som har så mange kjekke prosjekt eg har lyst til å starta på! Får prøva å vera litt kreativ og finna på noko anna å gjera, som eg ikkje treng bruka armane til. 
Forslag??

Det er kanskje nå eg skulle finna boka eg begynte på for lenge si, men som ligg ganske urørt på nattbordet... Eller egentlig burde eg ut ein tur. Her i Stavanger er det nydelig sol og skikkelig vårstemning! Det er herlig at det går mot lysare tider. Fuglane kvitrar og folk ser glade og fornødde ut! 
Våren er ei herlig tid! Og snart kjem kvitveisen.... 
Hurra! :)

Husk å still klokka i nått! 

7 kommentarer:

Synnøve sa...

Medfølelse oversendes! Jeg har vanskelig for å se for meg en helg uten håndarbeid, men du får lage planer med ikke-strikkende venner, og fylle tiden din med sosialt samvær, baking og utetid :)

HusmorDronninga sa...

Kjedelig! Du får nok finna på nåke anna kjekt i vårsola ja!
Her og e da strålandes fint i dag. Terrassestolane har komt fram i lyset.. og eg har kost med meg ein kaffikopp i solveggen mens veslå låg å sov :)

Nyt helgå, og takk for at du minnte meg på da der meg klokko :P

Klem

Vibeke sa...

Uff, det der er så kjipt! Har ikke kunnet strikke eller hekle siden jul og det virkelig klør i hele meg etter å sette i gang. Håper helgepausen hjelper, og at du er klar for ny driv om ikke lenge :)

Veronica sa...

Kjedelig!! Men, det er viktig å ta signalene på alvor! Det skal jo være moro med håndarbeid:)

Siren sa...

Uff, så kjedelig! Håper det gir seg så lenge du klarer å holde hendene i ro. Ofte den beste medisinen det:)

Som deg har jeg vært så heldig å kunne nyte det nydelige vårværet i Stavanger i dag! Det gjør virkelig noe med en... Og har fått tid til både shopping og fjelltur:) Herlige vår!

God bedringsklem:)

Bente sa...

Uff, håper du har klart å ta det med ro så det ikke har utviklet seg. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver - jeg vil alltid gjøre det jeg ikke kan gjøre...
Ha en finfin tirsdag!

Vibekes lille grønne sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min! Håper armen er bedre nå. Rart hvor fristende det er å gjøre ting man ikke bør. God bedring! :)