torsdag 31. mars 2011

Award og utfordring!


Jeg har fått en morsom og kjekk award/utfordring fra Siren med den flotte bloggen "Hekta på strikk"! Tusen takk, Siren! :) Ser at denne awarden går som en vind i bloggverdenen, og det er kjekt å lese litt om andre bloggere... Andre ting enn oppskrifter/hekling/strikking osv. Moro å bli litt bedre kjent, syns jeg. For det er jo veldig fasinerende å ha "bloggvenner", små smil og gleder i hverdagen! Nå er det min tur til å gi dere litt mer info om meg selv!

1.  Hvorfor begynte du å blogge?
     For litt over et år siden fikk jeg en utfordring fra en venninne om å lage en monsterbukse til dattera hennes, og det sa jeg selvsagt ja til. Jeg søkte på internett etter oppskrift og kom over MANGE flotte blogger. De inspirerte meg, og gav meg mange nye ideer! Etter en liten stund i tenkeboksen slengte jeg meg på bølgen. Og det har vært en fryd så langt! :) Inspirasjon og nye bloggvenner! Herlig! :)


2.  Hvilke blogger følger du?
     Jeg følger mange blogger, blogglista er lang.... :) Og blir stadig lengre... Hurra! :)


3.  Favoritt make-up?
     Tja, har jeg en favoritt tro? Bruker Lancome sin mascara, ID-bare-mineral sine produkter, øyenskygge fra Dior og YLS. Og ellers det som passer....


4.  Favoritt klesmerke?
     Jeg kjøper det jeg liker jeg, neste uten tanke på klesmerke eller pris.... Nesten, altså. :) For tiden har det gått i Adidas og Röhnisch... Treningsklær med andre ord. Må jo premiere meg selv med nye treningsklær når jeg har vært flink til å trene i flere mnd. Kjedelig å være "hun der i den lilla toppen" på trening... ;) Dessuten er det litt inspirerende med nye treningsklær. :)


5.  Du "MÅ" ha make-up-produkt?
     Mascara, uten tvil.


6.  Favorittfarge?
     Hmm, er veldig glad i brunt, grønt, lilla osv, men en favoritt? Hmm, nei ikke for tiden.


7.  Favorittparfyme?
     Jeg har to parfymer som jeg liker veldig godt:
     "Promesse" fra cacharel og "Bright Crystal" fra Versace.


8.  Favorittfilm?
     Vanskelig valg... Den jeg har mest lyst til å se om igjen er "My sisters keeper". For de som ikke har sett den; se den! Utrolig flott film, trist, rørende og får deg til å tenke... Jeg har aldri i hele mitt liv felt så mange tårer på kino, grein når jeg gikk ut fra kinoen til og med. hehe.


9.  Hvilket land du vil besøke og hvorfor?
     Nå har jeg vært veldig mye ute å reist de tre siste årene, men jeg har ikke vært i Australia enda, og det kunne jeg virkelig ha tenkt meg. Eller biltur i Spania, Italia, Frankrike eller noe.... Eller faktisk i Norge. Trenger ikke alltid å reise så veldig langt. :)


10. 5 ting du MÅ ha i vesken?
      Busskort, lommebok, lypsyl, kleenex og håndkrem.

Har lyst til å utfordre Husmordronninga KjerstiDittemor og Marit med Marmeladebloggen! Håper dere tar utfordringen!


Tusen takk for alle gode ord, og "god bedring"-helsinger! Det varmer, og betyr mye! :) Armen er blitt mye bedre, og jeg har begynt å strikke igjen, litt i allefall. :) Må bare passe meg litt....Nye, kjekke prosjekt... God helg! :)

2 kommentarer:

Marit sa...

Så gøy å lese! Og tusen takk for award og utfording! Den tar jeg :) kommer snart! :)

Anne-Hjørdis sa...

Så gøy at du har blogg:-) Har ikke sett det før nå! Og SÅ mye fint du lager- virkelig flink!! Måtte le litt for meg selv og favorittfilmen din- grining for alle penga i kino- salen...;) Dere var med da, sant? Håper alt er bra:-) Klem Anne-Hj