torsdag 3. februar 2011

Hjertelig...


Desse hjertelige teppene har eg etterkvart laga ganske mange av... Utrulig greitt spøt å ha med seg i veska, og etter å ha spøta det nokre gonger er det ikkje så mykje tenking heller. Mønsteret går av seg sjølv.
Eg har fått ein del spørsmål angåande mønsteret... Det hadde vore veldig gøy å kunna sei at det var mitt mønster, men det er det ikkje. Mønsteret er frå quiltehuset, og dei har mønsteret til salgs på den o-store-webben til 11,-....  :) (dei som bur i Bergen kan jo bare gå innom butikken.)
Mønsteret er genialt, enkelt og fint og utrulig dekorativt! Og dei som har spøta litt greier jo å laga teppet uten å ha eit mønster framfor seg.... ;)

Eg har laga dette teppet i både ull, alpakka, bomull og duett(bomull/ull), og pleier å bruka ca 6 nøster, og då lagar eg teppet litt større enn i oppskrifta. Syns det er greitt med eit litt stort babyteppe.
Så, lykke til folkens! 

(Beklager litt dårlig kvalitet på bildene...)

12 kommentarer:

HusmorDronninga sa...

...åsså e de jo såå fine... :-) Da i lilla falt jo bare heilt i min smak då. E vist virkelig inne i ein lilla periode..hihi

Ida sa...

Hei! Så mye fantastiske fine ting du strikker! Jeg vil bare opplyse om at Norsk Flid Husfliden nå kjører en konkurranse hvor vi oppfordrer alle strikkeentusiaster til å stikke en egen VM-lue. Les mer på http://madeinnorwaynow.no/min-vm-lue/ Håper å se dine design der:)
Mvh, Ida

SiljeVanilje sa...

Lure på om det her må bli mitt nye spøt også! Herlig fint teppe!:)

Hanne-Kristine sa...

Så nydelige tepper, i så deilige og behagelige farger.

Dittemor sa...

Kjempefin! Da spørs det om det ikke blir mønster på meg altså. :)

Dittemor sa...

Kjempefin! Da spørs det om det ikke blir mønster på meg altså. :)

Siren sa...

Dette teppet er så nydelig! Jeg har enda ikke startet på det - men har ei god venninne som skal ha baby i juni som kanskje skal bli den heldige eier av et sånt et:) God helg!

Synnøve sa...

Det teppet der er så fint! Imponerende at du har laget så mange! Kunne gjerne tenkt meg å strikke et slikt en gang :) Får plasseres på den evige "ønske"lista.... :D

Ciccone sa...

Veldig fint teppe! Hvor har du fått tak i mønsteret?

Ane sa...

Åh så fine! Hvor har du funnet dette mønsteret? Kjempe fin blogg du har. Gleder meg til å følge med videre. :)

Ane sa...

der så jeg jo du hadde skrevet oppskriften. Da skal det kjøpes med en gang. ;)

Ane sa...

Hvilket garn og pinner har du brukt på disse på bildet?