laurdag 5. februar 2011

Hamamelis Shawl


 Hamamelis Shawl 
- i ein utrulig herlige rust, oransje farge..... 

Dette sjalet har eg hatt lyst til å laga lenge, og nå, endelig, hadde eg rett garn og tid til det. Og eg er utrulig fornødde. Garnet vart kjøpt på USA turen min, faktisk dei to einaste nøstene eg kjøpte! "Punta del este yarn" frå Uruguay. 80% merino og 20% cashmere. Deilig og mjukt, og litt "børsta" eller "lønt". 
Trur det skal egna seg godt som eit sjal!

Nå gjenstår bare litt "blokking", det har eg vel i grunnen aldri prøvd før, så det blir spennande.... Og for dei som treng ei god sjal oppskrift kan eg anbefala Kirsten Kapur sine oppskrifter. Ho har ei fantastisk heimeside "through the loops". Flotte bilete og kjempe fine sjal, huer osv... Enjoy! :)

7 kommentarer:

Mie sa...

Nydelig sjal og skikkelig fin farge. Dessuten tar du veldig fine bilder!

Siren sa...

Helt nydelig farge på sjalet, og sjalet ser også utrolig fint ut:)

Synnøve sa...

Det så fint ut, ja! Merino og kasjmir bare må jo være deilig mykt :)

SiljeVanilje sa...

helt nydelig farge!!

Monstermønster sa...

Merino og kasjmir, what's not to like?

Deilig sjal!

Synnøve sa...

Ja, what's not to like... Herlig, mjuk kombinasjon! :)

Syns forresten det er alt for lite fargar i det norska garnet.... JA til litt fleire fargenyansar!!

Ha ein fine søndag.

duBedåre sa...

Hei du, titta så vidt innom bloggen din, og hvilken lykke! Jeg har nemlig dette sjalet på pinnene, og har vurdert å vrake det, for det ser så kjedelig og ikke likt bildene til Kirsten Kapur ut så langt jeg har kommet (ikke så langt, da, 2. chart snart ferdig). Men bildene dine viser jo akkurat det jeg forelska meg i ved dette sjalet første gangen! Tror jeg skal revurdere prosjektet. Og kanskje garnet. Jeg har testa det nye babysilk fra Drops, mulig det er for glatt og mykt rett og slett, at sjalet trenger noe litt mer semisolid?