måndag 22. august 2011

Strikkenerd...

Ein veit ein er LITT over gjennomsnittet interessert i garn og spøt når 
- alt ein har kjøpt på helgetur til Stockholm er eit garnnøste 
- ein snikfotograferer jenter med fine spøtajakkar 
- ein sjekker adresser på garnbutikkar før avreise 
- ein spør om lov til å ta bilde av vottane som er utstilt i butikken
Stockholm var supert, sjølv i litt dårlig ver.
God mat og drikke.
Sightseeing
Minimalt med shopping
Såre føter...

PS. Kjerasten påstår at "ingen" på vår alder strikke... Eg prøver å overbevisa han om at, jo, strikking er in, og eg kjenner MANGE som spøtar! Men ingenting ser ut til å overbevisa han. Ka kan eg gjera med det? :)

8 kommentarer:

Monstermønster sa...

Hihi,det kunne vært meg!

(Og hvordan overbevise mannen? Strikk offentlig! Da kommer utrolig mange og forteller at de strikker, de også. I alle aldre)

Synnøve sa...

Du kan jo bare vise han bloggene du bruker å besøke, det er faktisk ganske mange i ung alder ;) jeg er veldig glad i å strikke selv, har slekt på min alder som strikker, og jeg har venner i hele landet som er på min alder (og i alle andre aldre også) som alle er veldig glad i strikking ;)

Mie sa...

Haha! Det høres supert ut!

Og sånne menn, de hører og ser det de vil.. Sånn er det med min mann også...

duBedåre sa...

Åh, nå blei jeg litt skuffa. Og litt glad. Skuffa over at innlegget bare inneholdt bilde av ei utrolig flott jentejakke (i fiiin farge!) og ingen link til oppskrift, glad over at det finnes flere nerder som meg. Og glad for inspirasjon fra fint bilde av høstjakka. Skuffa + glad + glad = sånn tålelig fornøyd alt i alt. (o:

Ha en fin dag!

Dittemor sa...

Veldig fint. Strikk et par ullsokker til han, så blir han så glad at det ikke er så farlig om mange eller få på vår alder strikker...? ;)

Maud sa...

Å joda, det er flere på din alder som strikker og som tenker på garn hele tiden.
Jeg strikker på toget så og si hver dag og det sitter alltid en eller annen på min alder og strikker + at jeg har en god del venner som strikker.

PS: Jeg er 32

Hilde sa...

Ser ut som dere har hatt en fin tur og kost dere ;)

Blir alltid overrasket over hvor mange som strikker på vår alder, det er flere enn man tror. Det er vel endel på jobben din som strikker også ;)

frøken ij sa...

Okey, så var vi en liten klasse på høyskolen, men over halvparten strikket. Jeg kjenner mange på min alder som strikker. Og det er jo faktisk IN. Og veldig praktisk, ikke minst. Jeg kjenner forresten mange kjærester han kan ringe for å få det bekreftet ;)

Jeg føler meg litt som en papparazzi når jeg prøver å snike til meg et bilde av vottene på ungen foran meg i bussen, og man føler seg litt som en snik når man prøver strikkajakker i kjedebutikkene, bare for å kunne ta et bilde, kjenne litt på og se litt på hvordan det er gjort og tenke "dette kan jeg gjøre selv" Men sånn er det vel når man er over gjennomsnittet intressert i strikking ;)

ps: kom over bloggen din via noen via noen :)