torsdag 27. januar 2011

Visne roser...

Tenk at visne roser er så fint!! :)
ICAen min har flotte, billige roser... Eg har funne ut at dei får nye kvar onsdag, og dei står faktisk i to veker! Fantastisk! :)

Medan eg var i NY var eg, sjølvsagt, innom ein strikkebutikk og to... Mellom anna Purl. Veldig koselige liten butikk. Bra garnutvalg og masse bøker, og stoff... Eg fann eit par utrulig mjuke og deilige pulsvarmarar, og tenkte eg skulle kjøpa garnet dei hadde brukt på dei! For tenk å få seg så gode pulsvarmarar... :) 

Men, og det er eit stor men. 

Garn er dyrt i USA, virkelig dyrt! Og då dama i butikken kom med garnet, det super fina og mjuka garnet, og sa det kosta 40$ for eit nøsta, då fekk eg nermast sjokk!! Jadå, 40$.... (Ta det med ei klypa salt, men eg er nokså sikker på at det er rett pris. Men de vett koss ei fjør vert til ti høns... Og det var tross alt i fjor..) Uansett, dyre pulsvarmarar med andre ord. :) Altfor dyre! Sjølv eg, som er garnfreak, måtte gå i frå det herliga garnet. :(

Men, pulsvarmarar skal bli... 
Og dei er på pinnane. Garnet er ikkje lika mjukt og fint som det i NY, men eg trur det skal bli bra! :) Skal visa dei ved ein annan anledning. :) 

4 kommentarer:

Siren sa...

Hei Synnøve! For en koselig kommentar inne på bloggen min! Og for et koselig tilbud! Jeg vil gjerne treffes i Stavanger - alltid kjekt med nye folk, særlig når vi attpåtil deler samme interesse:) Vi flytter bort nå i helgen, er kjempespent på det. Men det kan vel ikke gå gale? Er så glad i den byen! Jeg gir lyd når vi har landet litt:)

Jeg leste også innlegget ditt med åpen mun - guri for et dyrt garn... Det var nok ikke værdt den prisen, og tror du blir vel så godt fornøyd med det andre garnet. Nydelig bilde forresten:)

Klem fra meg

Veronica sa...

Haha! 40 dollars er jo ren galskap! God strikkehistorie spør du meg!:) Flotte roser! Du er en kløpper på gode bilder!:)

Dittemor sa...

Jeg strikket mange pulsvarmere i ein liten periode for en del år tilbake. Hadde på perler i mønster også. De ble riktig så fine. Og så gode og varme. :) Lykke til! Gleder meg til å se bilde!

Synnøve sa...

Pulsvarmarar er ein fantastiske oppfinnelse, får aldri nok av dei... Også er det så supert å ha fingrane fri! :)

Siren; Lykke til med flytting! :) Og ja, Stavanger er jo ein fine by, kanskje ikkje når det regne, men ellers er den veldig fin... :) Håpar dokken vil trivas, og at me treffes etter kvart!

God helg, jenter... :)