fredag 1. oktober 2010

Myk start

I mangel på nye ferdige prosjekt tar eg fram ein jakke eg laga for over eit år sidan, lenge før eg starta å blogga om spøta mine... Har laga fleire av denne typen, og likar dei veldig godt!
 Lett, og mest utan montering! 
Me like! :)
Jakken har navnet "jakke strikket i ett stykke", orginalt nok... Eg veit fleire av dei store strikkeselskapa har versjonar av denne jakka, m.a drops. Oppskrifta frå "myk start" er lett å følga, og har fleire versjonar. Eg har laga versjonen med hullmønster, dekorativt og fint, syns eg. I tillegg har eg hekla kant rundt jakka etterpå, i to ulike grønfargar, fastmasker innerst og ein runde kjedemasker til slutt. :) 
Gadnet eg har brukt er Sandnes Mini Alpakka.

Trur jammen eg må starta på nokre nye prosjekt i løpet av helgå! Arbeidshelg, og herlig haustver, og nytt spøt på pinnane... Det blir bra! :) (fri hadde jo vore endå bedre, men, men...)
God hausthelg! 

13 kommentarer:

Rigmor sa...

denne var kjempe fin. Gleder meg til å være ferdig med flytting og slikt og kunne ta fremm bøkene igjen. For denne er nok perfekt til en kommende baby :)
ha en flott helg :)

Vibeke sa...

Så utrolig lekker den ble med heklet kant! Jeg blir alltid så imponert når en enkel heklekant kan gjøre hele forskjellen på en vanlig jakke til ei skikkelig fin hvit jakke! Har du heklet knapper også? Ser ut som fine blomsterknuter på bildet....

Ann sa...

Så snygg!

Lykkelinn sa...

Kjempefin jakke! Har prøvd meg på denne flere ganger jeg også, men synes aldri den blir helt perfekt. Men denne var virkelig fin, særlig hullmønsteret.

Lykke til med nye prosjekter i helgen, det høres ut som en bra belønning for å jobbe i helgen!

Synnøve sa...

Kjempeskjønn! Heldige lille mottaker som skal varme seg inni denne en gang :) her skal det ferdigstilles, ikke begynnes! God helg!! :)

Anonym sa...

Nydelig jakke du har strikket.
Og så herlig at det ikke er så mye å montere etterpå.
Ønsker deg en fortsatt fin helg.
Klem fra Mio

G-Anette sa...

Utrolig lekker jakke! Og veldig dekorativt med de to grønnfargene rundt kanten.

Ha ei flott helg :)

Bitt@mi sa...

Nå har jeg kosa meg i bloggen din lenge, fant deg inne hos Fishermans Daughter. Så mye fint du har strikket:-)
Kommer sikkert igjen på besøk!

Synnøve sa...

Heklakanter er alltid fint, syns eg. Brukar det ofta viss eg syns ein kant ikkje er så fin... :) Kan kanskje sjå ut som det er hekla knappar ja, men sannheten er at knappar har ikkje jakken fått endå.... hihi... Men, knapphull, har eg i allefall hekla... :)

Go søndag, folkens! :) Perfekt innever, iallefall i Stavanger!

Kjerringa sa...

Veldig fin jakke. Eg blei veldig inspirert... Kanskje eg må henta fram boka igjen. Eller kanskje eg bare må fullføra alle prosjekta mine snart? Hmmm, det er nå sånn at eg helst vill begynna på någe nytt. Du er knall flink og så mye som du lagar... Likte veldig godt det hjerteteppe du har lagt ut tidligare....

Daria sa...

kjempefin jakke:)

Snuppesnella sa...

Flott jakke !

Har funne fram boka mi, men stusser litt..
Regner med det er "Jakke strikket i ett stykke" på side 34 du har brukt. Og holmønsteret som er på side 37. Men lurer litt på kor tid eg skal begynne på holrada..

Kanskje eg forstår det bedre når eg begynner..?

Hildegunn sa...

Ååå den var fin! Du skulle ha notert mønsteret og solgt det til oss som ikke klarer oss uten et mønster :)