onsdag 6. oktober 2010

Eg har fått ein award, ein litt annleis award... 
Veronika med bloggen Fishermans Daughter har gitt med denne "cherry on top awarden, stas! :) 

Første oppgave i denne awarden er å visa fram favorittbilete sitt. Eg likar godt å ta bilete, men syns det er vanskelig å plukka ut ein favoritt.... Det heng saman med så mykje, syns eg. Eit godt bilete, eit godt minne, stemning osv. For tida tenkjer eg mykje tilbake eit år, og favorittbilete mitt er derfor eit bilete frå tida på på Hope House Babies Home i fjor haust. Bilete er av ein av dei herlige ungane "mine". Ein skjønnas, rett og slett. Storsjarmør. Ein flott gut. Utrulig hardt å reisa i frå alle ungane, og via at framtida deira er så uviss... Heldigvis vert mange av dei adopterte. Denne vesle guten vart og adoptert  utpå nyåret! :) 
Håpar han går ei fin framtid i møte... "Cherry on top"-awarden seier og at ein skal nemna 3 ting som litt hjerta nerme... Mykje ein kunne ha nevnt, men her er 3 ting som litt mitt hjerta nerme.

1. Hope House Babies Home
Barneheimen i Nairobi, Kenya, der eg var i fjor haust. Herlige små i alderen 0-3 år som har fått ein litt tøff start på livet. Her på Hope House Babies Home får dei omsorg og kjærlighet! For ein jobb dei gjere dei som arbeider der! :) For tida samlar eg inn penger til barneheimen. For å kunna driva barneheimen er dei avhengige av støtte utenfrå. Så om du har lyst til å støtta kan du ta kontakt med meg på e-mail. ssteinbru@hotmail.com

2. Håndarbeid
Ein sjølvsagt ting på denne lista.... :) Kva skulle eg vel gjort utan håndarbeid!? 

3. Foto
Eg likar godt å fotografera, og prøver heile tida å læra meg meir. Utrulig mange flotte fotobloggar til inspirasjon! Er nettopp ferdig med eit fotokurs, og håpar å få med meg fleire... 

Egentlig skal eg gi denne awarden vidare til 3 andre flotte bloggarar. Men, det er så vanskelig! Det er jo så mange flotte bloggar der ute, som verkeleg fortjener ein "cherry on top"-award. Så her har DU fått ein award! :) Du som følger bloggen min, som kommenterer innlegga mine, du som inspirerer meg med dine blogginnlegg, versegod, dette er ein velfortjent award! 

Takk alle bloggvenner! :)

4 kommentarer:

Siren sa...

For et fantastisk bilde Synnøve! Ja, kan godt forstå at dette er ei tid du tenker mye på. Jeg ble helt rørt da jeg las innlegget ditt. Og gratulerer med award - det var vel fortjent!

Anonym sa...

Nydelig bilde av en skjønn gutt.
Gratulerer med velfortjent award.
Ønsker deg en fin onsdagskveld.
Klem fra Mio

Synnøve sa...

Takk! :)

Så kjekt å ha dokken som lesarar, og så kjekt å lesa bloggane dokkas! :)

Regnet er slutt, for nå, og eg håpe dokken får ei strålande helg! :)

Lykkelinn sa...

For et fantastisk bilde - så mye livsglede og styrke i en så liten gutt! Skjønner godt at det setter spor hos deg, og at du tenker litt ekstra på dem. Må si at jeg er imponert over dere som gjør noe med engasjementet deres og utgjør en forskjell for disse barna. Du er dyktig!